Ännu ett kvartal har passerat

Som fler av er redan har förstått gillar jag att läsa böcker. Genom att titta på listan nedan kan du se vilka böcker jag läst sedan den 29 juni i år. Flera av böckerna har jag skrivit om här på bloggen, men säg till om det är någon bok jag inte omnämnt som du vill att jag recenserar eller har något sorts åsikter om.

23 stycken. Totalt 72 böcker än så länge i år. Uppmärksamma läsare ser en lång paus från 13 augusti till 9 september. Den berodde troligen på blääää.

 • Anders Norén

  Jag tycker att jag har haft ett väldigt läsintensivt år hittills i år, med i alla fall tretton normaltjocka romaner samt hela Ensamma Vargen-serien, men… gör du något annat än läser böcker…?

  • Hur många Ensamma vargen finns det? 50?

   • Anders Norén

    Nja, jag menade de svenska böckerna, och de är blott 12. Jag borde ha bloggat om mina vedermödor, det finns en hel del att förvånas över eller reta sig på även om man skulle bortse från den famösa ”buggen” med striden mot Kaosmästaren i bok 11…

 • Kosta

  Läste du inte nån Voidbok?

  • Jo, men jag läste bara 2–3 kapitel eller så. Räknar inte det som att jag har ”läst” den.

 • Martin A

  75 avverkade hittills i år för min del (omfattande sammanlagt 29065 sidor) — fast jag räknar inte seriealbum. Roxanna-albumen river man ju av på en eftermiddag… ;)

  • Roxanna tror jag tog kring en halvtimma styck? Inga tjocka saker direkt. Kring 70 böcker här också. Seriealbum har jag ingen aning om. 40? 50? Plus de man läser om, blir en sabla drös då.

   • (Är det nu boknördarnas motsvarighet till kukmätningen börjar?)

 • Hallå Magnus!
  Jag vill först säga att jag uppskattar din blogg! Har bara varit inne ett par gånger, men jag gillar det jag ser. Tänkte pusha för min nyutgivna fanatsyroman Darien. Jag skulle vara nyfiken och se vad du tycker om den…

  Läs mer på: http://www.joakimelvesson.se eller http://joakimelvesson.blogspot.com

  /Joakim