• Pingback: Tweets that mention Köp Polaris/Bliss Stage – betala vad du vill -- Topsy.com()

 • Lucas

  Frågade snällt och fick en pdf hemmailad. Läste lite och köpte Polaris, riktigt bra :)

  Tackar för tipset!

 • Polaris är den mest stämningsfulla regelbok jag läst.

 • martin

  Hej,

  hittade en massa Drakar och Demoner Expert böcker, bla Nidländska reningen och lite handböcker när jag stäade på vinden.

  Vad tror ni de är värda?

  • Beror helt på skick och vilka böcker det är, skulle jag nog säga.

 • Jag gillade Polaris, det var ett fint litet spel / lek, som ett Once upon a Time med en stämningsfull värld. Otroligt bra illustrationer.

  Passar bra till förfesten.

  • Nils

   ang Polaris- har ni översatt det till svenska då, eller kört på svengelska? Verkar ju ruskigt trevligt, men lite fundersam ang språket…

   / Nils

   • Vi körde på engelska med så episka namn på allt som möjligt. Hela miljön är upplagd för episka sagoäventyr. Jag skulle dock kunna tänka mig en mer fornnordisk och poetisk stämning där svenska / fornnordiska skulle passa bra.

    Jag tror att vi svenska rollspelare måste vänja oss med att ibland köra spel med svengelska, en sådant illusionsbrott får helt enkelt tålas. Annars kräver de flesta roliga spel en enorm handpåläggning.