My proudest moment (?)

Av någon anledning har min husgud och stora idol Warren Ellis blockat mig på Twitter, och jag har ingen som helst aning om varför. Att bli blockad av mannen som hittade på ”godzilla bukkake” och ”the bowel disruptor” måste väl ändå ses som någon form av bragd? Om jag nu bara visste varför; jag har inte ens tweetat om honom sedan i maj.

 • Patrik

  Jag skulle tro att det är för att du i blogposten skriver ”batfuck crazy” om honom. Du inser väl hur grovt det uttrycket är?

  /P

 • LPatrik

  Jag skulle tro att det beror på att du skriver ”batfuck crazy” om honom i blogposten. Du inser väl hur grovt det är?

  Vänligen,

  Patrik

 • LPatrik

  Jag skulle tro att det är för att du i blogposten kallar honom ”batfuck crazy”. Du inser väl hur grovt det är?

 • LPatrik

  Ursäkta multisvaren, det blev nåt knas med min inloggning. /P