• Åsa Roos

  För att David Hasselhoff.

  Näe, usch vad elak jag är.

 • Det har ju gjorts typ fyra gånger. Första till NES, senaste till Windows och PS2. Enligt wikipedia iaf. =)

 • RipperDoc

  För att det är jobbigt att sitta fyra snubbor/snubbar i en bil där SL är bilen och kör åt dem. Blir mycket baksäteschaufförer…

 • Jag är typ sämst. Så jag tog bort mina kommentarer. Jag fick för mig att du pratade om datorspel av nån anledning.

 • Fredrik L

  Combat Cars mod? :) Forvisso bradspel och inte rollspel.

 • Mäster Johan

  Tycker en mer relevant fråga är varför göra ett Knightrider-rollspel och vem vill spela det?

  • Neggo!

   • Mäster Johan

    Det kan funka som solospel annars blir det en jäkla kamp om att få spela The Hoff. Jag kan också se Kit (så heter väl bilen?) som en spelbarkaraktär. Men sedan då? Det gäller att hitta en lösning som möjliggör spelande i en grupp. Om jag ska vara ärlig en av de saker som många fräsiga rollspelsidéer faller på. Jag ser din fråga som en seriös sådan naturligtvis. =P