• Anders W

    Som någon stackares barndom. 20 år av mitt liv och en handfull bilder att minnas till. Många äventyr, smurfar, jättar, troll men mest fina minnen av sociala mellanspel, utspel av blandad karaktär. Genialiskt eller rena dumheter i en galen harmoni. Vad har man att förvänta sig av en katolsk krympling, satansdyrkande barbarpappa, rehabiliterad kickers och annat slödder ;). Dags för en ny runda, nya minnen, nya osannolika bekantskaper?

  • walium

    Oh! Berätta lite mer om HOXOH-kartan. Är det från någon pågående Svavelvinterkampanj eller?

    • Vi använde den till skuggspelet när vi speltestade Svavelvinter för några år sedan.

  • http://www.piruett.se/blogg/wp-content/uploads/2012/12/20081030115.jpg

    Detta måste ju vara rollspelshistoriens mest minimalistiska spelvärld. Bult-war Saga, 2D!