Sinkadus – öppet forum

Sådär, nu är Sinkadusmåndagarna över för evigt. Tänkte avsluta det hela med att lämna golvet öppet. Diskutera vad ni vill!

Har jag glömt nämna någonting de gångna månaderna? Har du några länkar ni vill dela med er av? Eller yakitori-recept? Vilken är er favoritartikel i Sinkan? Hur ser framtiden ut för rollspel i Sverige? Kan du rekommendera något schysst lir? Vem är den bästa Sinkan-skribenten ever? Bästa äventyret? Var är poängen med Fenix? Innebär de allt bättre och billigare print-on-demand-tjänsterna att tiden då man kunde köpa nya rollspel i butik är över? Hur har Sinkadus präglat dig? Vad tycker du om illustrationerna? Vilken artikel skulle du ta med dig till en öde ö? Bästa tärningsminnet? Sämsta bindningen?

Ja, snacka om vad fan ni vill. Klara färdigt gå!