Nörd så in i väggen

För cirka ett år sedan flyttade jag in i en ny lägenhet. Jag hade ingenting att sätta på väggarna, och jag visste ärligt talat inte ens vad jag hade för smak. Senast jag var singel och bodde ensam i en lägenhet var 2003 och det har hänt en del sedan dess, om man säger så. Under året har det så sakteliga börjat dyka upp saker på mina vita, vertikala ytor och jag vill nu dela mina framsteg i inredningsdesign med er. Hoppas det är okej.

Vardagsrummet

”Man up” av  Liam Brazier. Köpt på Society6.

”Catwoman II” av Petter Thoen. Köpt på Konstbolaget.

”Kvaler och korpen” av Peter Bergting. Köpt … hm … typ via mejlkontakt, tror jag.

Hallen

”Guide” av David Öqvist. Köpt på vernissage. Konstnärens hemsida: davidoqvist.com.

Köket

”Poison in her well” av Annie Wu. Köpt via konstnärens hemsida.

 

”The Diabolical Diagram of Movie Monsters” av Pop Chart Lab.

Ja, man anar en trend. Men jag har en helt del kvar att göra. Bland annat gapar väggarna i sovrummet tomma, och jag har en del grejer liggande som jag måste rama in och sätta upp. Men min väggsituation är i alla fall kraftigt förbättrad jämfört med samma tid för ett år sedan.

Vad har ni på väggarna?